tag:blogger.com,1999:blog-810318622162114364.post2801207523141678006..comments2023-04-14T18:26:50.015+03:00Comments on Ιπποφαές: Ιπποφαές plus ένα όμορφο site!Ιπποφαέςhttp://www.blogger.com/profile/02313404163694443916noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-810318622162114364.post-57279205776858845052013-11-24T12:24:17.490+02:002013-11-24T12:24:17.490+02:00https://www.facebook.com/ippofaeshttps://www.facebook.com/ippofaesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-810318622162114364.post-12430666025059272032013-07-19T13:28:06.075+03:002013-07-19T13:28:06.075+03:00θα ηθελα να καλλιεργησω ιπποφαες αλλα δεν ξερω που...θα ηθελα να καλλιεργησω ιπποφαες αλλα δεν ξερω που να προμυθεφτο τους σπορους η τα φυτα. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-810318622162114364.post-42824955252107454262013-04-18T15:03:38.959+03:002013-04-18T15:03:38.959+03:00
-------------------------------------------------...<br />--------------------------------------------------------------------------------<br />Τσάι απο ιπποφαές<br /><br /><br />Χρησιμοποιούμε 5 έως 8 αποξηραμένα φυλλαράκια για μία ή δύο κούπες.<br />Αφού το αφέψημα πάρει μια βράση, βγάζουμε το μπρίκι από τη φωτιά, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά και μετά σερβίρουμε.<br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-810318622162114364.post-79522449469548297192013-04-08T20:11:29.515+03:002013-04-08T20:11:29.515+03:00Θα ηθελα πληροφορίες για αφέψιμα(δοσολογιες κλπ)Θα ηθελα πληροφορίες για αφέψιμα(δοσολογιες κλπ)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-810318622162114364.post-11073721521166958162012-12-18T00:12:01.513+02:002012-12-18T00:12:01.513+02:00Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά!
Επιτρέψτε μου μ...Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά!<br />Επιτρέψτε μου μόνο μια μικρή παρατήρηση, το ιπποφαές κλίνεται οπότε καλύτερα και ορθότερα να αναφέρετε "του ιπποφαούς" αντί για "του ιπποφαές" κτλ. <br />;)Anonymousnoreply@blogger.com